Newsletter

Prijavite se i pratite naše aktualne tjedne ponude s novostima i akcijama. Budite u toku i ne propustite priliku. Sve što treba je ispuniti prazna polja obrasca i stvar je riješena!
 

Registracija

Za primanje našeg newslettera s akutalnim tjednim novostima i akcijama, potrebno je kliknuti na REGISTRACIJA i popuniti tražena prazna polja svojom e-mail adresom i imenom i prezimenom.

Nakon registracije, na Vaš e-mail koji ste unijeli, stići će automatska poruka za potvrdu prijave.
 

Odjava

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter, kliknite na ODJAVA.

Napomena: Ne zaboravite, uvijek se možete ponovno vratiti i prijaviti na Lonia Newsletter.

 
 
Garancija kvalitete

Više od 60 godina traje priča o najvećem trgovačkom poduzeću na području Sisačko-moslavačke županije. Neki bi rekli da je to dovoljna garancija za kvalitetu, no mi u Loniji svakodnevno nastojimo poboljšati svoju ponudu i podići uslugu na viši nivo. Pozitivne reakcije kupaca znak su da smo na dobrom putu i da se trud isplati.

Pažljivo birane svježe i kvalitetne namirnice, provjerenih dobavljača i kontroliranog porijekla, naša su garancija kvalitete. Vođeni željama i potrebama kupaca, svakodnevno povećavamo svoju ponudu i trudimo se osigurati ugodnu kupovinu.

A da kvalitetno ne mora biti i skupo, potvrđuje naša Ultra plus robna marka proizvoda, prepoznata i prihvaćena od velikog broja zadovoljnih kupaca.

Garancija kvalitete
 
 

Prepustite brigu o svojim gostima nama i uživajte u društvu najmilijih!

Za blagdane i svečanosti bez stresa, unaprijed dogovorite izradu mesnih plata po vlastitom izboru u svom najbližem Lonia supermarketu. Ukusno i brzo, bez muke!

Partneri u slasnom delikatesnom zločinu:
Gavrilović, Pik Vrbovec, MM Mesna industrija, Koka, Stanić, Kalinski, itd.

 
 
 
  • Gotovina i kartice
  • ErsteCardClub - Diners, Maestro, Master, Visa
  • PBZ Card - Maestro, Visa, Master, American
  • KARTICE OSTALIH BANAKA - Master, Maestro, Visa