Lonia d.d.

Lonia d.d.

Lonia d.d.

Trgovačko dioničko društvo Lonia iz Kutine, jedna je od 28 članica hrvatskog udruženja trgovačkih kuća, Ultra gros d.o.o.

Priča o najvećem trgovačkom poduzeću na području Sisačko-moslavačke županije započela je 1954.g. Tadašnja „Opskrba“, registrirana za djelatnost trgovine na veliko i malo, pokrenula je dugogodišnju tradiciju trgovačke struke na području grada Kutine.

Tijekom više od šest desetljeća, poduzeće je prolazeći kroz brojne organizacijske i strukturne promjene, mijenjalo i svoj naziv. Tako će jednoj generaciji biti poznato pod imenom „Garić“, drugoj kao „Slavija“, a posljednjih 26 godina (od 1992.) žitelji Sisačko-moslavačke županije navikli su da ih u svakodnevnim kupnjama prati uslužno osoblje trgovačkog poduzeća Lonia.

Smještena u srcu Lonjskog polja, Lonia tradicionalno osluškuje bilo svojih sugrađana i odgovara njihovim zahtjevima i potrebama; kontinuiranim uvođenjem inovacija, uspješno odolijeva tržišnim izazovima i ide u korak s tržišnim liderima.

Lonia svoje ozbiljne namjere potvrđuje akvizicijom sisačkog trgovačkog poduzeća IDIS d.o.o. (2010.g.), bjelovarske Gradske pekare d.o.o. (2013.g.), preuzimanjem poslovanja 40 Dioninih prodavaonica u Zagrebu (2014. i 2016.g.), 3 prodavaonice od Konzuma (2015.) 17 prodavaonica Vidović Trgopromet-a (2017.) i 3 prodavaonice većeg formata  od Bille (2017.g.) u Dugom Selu, Sisku i Garešnici.

U svom sastavu Lonia danas ponosno predstavlja 244 prodavaonice prehrane različitih formata, 3 pekarnice, dva velika pekarska pogonu, jednu u Kutini, drugu u Bjelovaru, vlastitu proizvodnju vina, veleprodaju HoReCa i trgovačkog asortimana i na što smo najviše ponosni, više od 1.000 zaposlenika.

Za sad smo s Vama u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj i Brodsko-posavskoj županiji, a nadamo se uskoro upoznati i kupce iz susjednih županija.

 
 
 

Prijava za zaposlenje

Ljudski resursi predstavljalju oko jedan su od najvažnijih čimbenika o kojem ovisi razvoj i uspjeh poduzeća. Cij nam je pronaći kvalitetne ljudske potencijale, koji će svojom motiviranošću i  predanošću dati znatan doprinos ostvarenju naših organizacijskih ciljeva.

Od naših sadašnjih i budućih zaposlenika, očekujemo:

  • Urednost
  • Upornost u radu
  • Sklonost timskom radu
  • Točnost u radu
  • Inicijativnost i samostalnost
  • Pouzdanost

 

Širenjem mreže prodajnih objekata, povećanjem obujma poslovanja i unapređenjem poslovanja, kontinuirano tražimo motivirane i sposobne ljudske resurse.

Nudimo Vam rad u dinamičnom okruženju, punom izazova. Želite li postati dio našeg tima, svoj životopis i molbu, s obaveznom naznakom za koji grad, te za koje radno mjesto se prijavljujete,  pošaljite na e-mail adresu prijavazaposao@lonia.hr ili poštom na adresu:

 

Lonia d.d.
Kolodvorska 19
44320 Kutina

 

NAPOMENA: 

Uz Vaš pristanak da se Vaši podatci koriste u svrhu ispitivanja prijava za posao i davanja odgovora ispitaniku, a isti nam možete dati kontaktirajući mail: kadrovska@lonia.hr, sve Vaše zamolbe i životopisi biti će pohranjeni u bazu podataka za eventualne buduće potrebe te vam jamčimo potpunu sigurnost i privatnost vaših podataka.

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

 
 

Otvorena radna mjesta

Mjesto rada: Kutina

vozač  - 1 osobe

poželjni uvjeti - KV, SSS, iskustvo

 

Mjesto rada: Novska

prodavač - 1 osoba

poželjni uvjeti - SSS, radno iskustvo

 

Mjesto rada: Zagreb

prodavač - 25 osoba (student prodavač – 23,44kn/sat)

poželjni uvjeti - SSS, radno iskustvo

 

poslovođa/zamjenik poslovođe - 5 osoba

poželjni uvjeti - SSS, radno iskustvo

 

 Mjesto rada: Sv. Ivan Zelina

prodavač - 2 osobe

poželjni uvjeti - SSS, radno iskustvo 

 

Mjesto rada: Sisak

prodavač - 1 osoba

poželjni uvjeti - SSS, radno iskustvo 

 

Mjesto rada: Garešnica

prodavač - 3 osobe

poželjni uvjeti - SSS, radno iskustvo

 

Mjesto rada: Dugo Selo

vozač  - 1 osoba

poželjni uvjeti - KV, SSS, iskustvo

Otvorena radna mjesta
 
 
Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje

Lonia d.d. najveće je trgovačko poduzeće na području Sisačko - moslavačke županije, te važan privredni i društveni čimbenik lokalne zajednice. S obzirom na svoju ulogu u društvu, sastavni dio naše poslovne politike jest razvoj koncepta društveno odgovornog poslovanja, odnosno odgovornosti poduzeća za vlastiti utjecaj na društvo.

Osim kvalitetom usluge i proizvoda, Lonia je status društveno odgovorne kompanije stekla izgradnjom dugogodišnjih kvalitetnih odnosa sa svojim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima.

Društvena odgovornost

Prema zaposlenicima

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je veliki broj naših djelatnika upravo u Loniji proveo svoj cijeli radni vijek i da svake godine imamo veliki broj jubilarnih nagrada za vjerne suradnike.

Raznim internim radionicama i vanjskim seminarima potičemo edukaciju, razvoj i napredak zaposlenika, nagrađujemo trud i inovativnost, brinemo o pravima zaposlenika i nastojimo izbjeći nanošenje bilo kakve nepravde, bilo kojem od suradnika.

Društvena odgovornost

Prema investitorima

Zahvalni smo svim svojim poslovnim partnerima koji nam pomogli da danas budemo tu gdje jesmo! Nije bilo uvijek lako, ali posljednjih godina pozicionirali smo se u ekonomskom i financijskom društvu kao vrlo kvalitetan i pouzdan partner, koji svake godine ostvaruje rast i pozitivne rezultate. Opravdali smo ukazano nam povjerenje, te se nadamo uspješnoj suradnji i ubuduće.

Društvena odgovornost

Prema zajednici

Svjesni izuzetne odgovornosti prema svim članovima društva, nastojimo svojim aktivnostima izgraditi povjerenje i poticati promjene, poslovati transparentno te izgraditi reputaciju koja će biti dostojna svoje zajednice.

Društvena odgovornost

Donacije i sponzorstva

Donacijama i sponzorstvima rado sudjelujemo u aktivnostima raznih lokalnih udruga, kulturno-umjetničkih društava i sportskih klubova, vatrogasnih postrojbi i organizacijama svih lokalnih manifestacija.

Ponosni smo dugogodišnji sponzor ženskog rukometnog kluba Lonia iz Kutine, a osobito rado se odazivamo na pozive iz organizacija koje brinu o očuvanju kulturne tradicije i lokalnih običaja.

U suradnji s kutinskim ogrankom UDVDR pomažemo u humanitarnim aktivnostima, te u okvirima svojih mogućnosti, nastojimo pozitivno odgovoriti na svaki upit i zamolbu.