Lonia d.o.o.

Lonia d.o.o.

LONIA TRGOVINA d.o.o.

Trgovačko društvo Lonia iz Kutine, jedna je od 25 članica udruženja hrvatskih trgovačkih kuća Ultra gros d.o.o. i najveća trgovačka kuća na području Sisačko – moslavačke županije.

Priča o tvrtci započela je još 1954.g. Tadašnja „Opskrba“, registrirana za djelatnost trgovine na veliko i malo, pokrenula je dugogodišnju tradiciju trgovačke struke na području grada Kutine. Smješteno u srcu Lonjskog polja, tijekom više od šest desetljeća, tvrtka je prolazeći kroz brojne organizacijske i strukturne promjene, mijenjala i svoj naziv.

Tako će jednoj generaciji biti poznato pod imenom „Garić“, drugoj kao „Slavija“, a posljednjih 28 godina (od 1992.) stanovnici Sisačko-moslavačke županije navikli su da ih u svakodnevnim kupnjama prati uslužno osoblje trgovačke tvrtke Lonia d.d.

Ozbiljnost i veličinu trgovačkog poduzeća Lonia potvrđuju investicijske kupovine Bjelovarske Gradske pekare d.o.o., u prosincu 2013.godine, preuzimanje poslovanja četrdesetak Dioninih prodavaonica u Zagrebu 2014.g. te posljednja akvizicija koja se dogodila u prosincu 2019.godine. Sloga podravska trgovina i Podravski Mlin ušli su u sastav Grupe Lonia i time povećali trgovačku mrežu za dodatnih 70 prodavaonica te omogućili ulazak u još jednu županiju, Koprivničko-križevačku ali i novu djelatnost – mlinarstvo.

Grupa Lonia danas posluje kroz mrežu od 305 prodavaonica prehrane različitih formata, lociranih na području 7 županija kontinentalne Hrvatske te 8 veleprodajnih centara. Osim trgovačke mreže Lonia i Sloga prodavaonica, u sastavu se nalazi i Gradska pekara d.o.o. s 2 proizvodna pogona za pekarstvo (Bjelovar i Kutina), Podravski Mlin d.o.o. za proizvodnju brašna, te SPUGA VINARSTVO d.o.o.

Ovim investicijama Lonia je kontinuirano povećala broj prodavaonica, proizvodnih djelatnosti pa time i broj zaposlenika. Cijela Grupa danas zapošljava više od 1400 djelatnika kojima smo neizmjerno zahvalni na zajedničkim dobrim poslovnim rezultatima.

U kolovozu 2020. godine u Grupi Lonia provedena je statusna promjena i osnovano novo društvo LONIA TRGOVINA d.o.o. koje je preuzelo funkciju djelatnosti trgovine, koju je do tada obavljalo društvo Lonia d.d. 

Za sad smo s Vama u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj županiji i Koprivničko-križevačkoj županiji, a nadamo se uskoro upoznati i kupce iz susjednih županija.

 
 
 

Prijavi se i postani dio Lonia tima!

Prijavi se i postani dio Lonia tima!

Prijavi se i postani dio Lonia tima!

 

Želite raditi i razvijati se u stabilnom i motivirajućem okruženju?

Potražite svoju priliku za uspješnu karijeru u Lonia trgovini!

Pošaljite nam svoj životopis na prijavazaposao@lonia.hr i naša suradnja može započeti!

 

Zašto baš Lonia trgovina?

Zato jer se nalazimo tu, u vašem susjedstvu, a naš broj prodavaonica kontinuirano raste.

Kao jedna od vodećih hrvatskih trgovačkih tvrtki, sustavno razvijamo svoje poslovanja i širimo mrežu maloprodajnih objekata u središnjoj Hrvatskoj, njegujući pritom partnerski odnos s našim kupcima i zaposlenicima.

Ukoliko se pridružite našem rastućem timu, pridružit ćete se obitelji s više od 1300 članova i 300 prodavaonica te si osigurati uz stalni radni odnos i redovita primanja:

 

-   mogućnost edukacije i i stjecanja iskustva

-  mogućnost napredovanja i mjesečne stimulacije

-  Božićnicu, Uskrsnicu, dar za djecu, jubilarne i mnoge druge nagrade za trud i lojalnost

 

Zašto baš Vi?

Jer ste trgovac, vozač, mesar, skladištar, umirovljenik ili student koji si želi osigurati sigurni prihod.

Bez obzira o kojem poslu i profilu se radi, cijenit ćemo Vašu upornost, pouzdanost i timski rad, a dodatno nagraditi Vaše kreativne sklonosti, preuzimanje inicijative i samostalnost.

 

UMIROVLJENICI

Ako ste umirovljenik u dobroj formi i s viškom slobodnog vremena, zašto ne biste ostvarili dodatnu zaradu i pri tome boravili u dobrom društvu s našim trgovcima i kupcima?

Bila bi nam izuzetna čast da svoje bogato iskustvo podijelite s nama, u vremenu kad vama to odgovara, stoga vam stojimo na raspolaganju za svaki dogovor.

 

STUDENTI

Mladi, ambiciozni i uvijek u besparici... 

Ako želite redovita primanja, neprocjenjivo iskustvo, mogućnost napredovanja i stalnog zaposlenja, a sve to usklađeno s vašim pretrpanim rasporedom, javite nam se i naći ćemo najbolje rješenje.

Osim dinamičnog okruženja i dobre zarade, garantiramo vam da ćete upoznati sve čari trgovine na jednom mjestu.

 

 

Zato jer želimo biti još bolji i pružiti kupcima najbolju uslugu, pozivamo Vas da nam se pridružite i svojim vještinama pridonesete zajedničkom uspjehu!

Svoj životopis i molbu, s obaveznom naznakom za koji grad, te za koje radno mjesto se prijavljujete,  pošaljite na e-mail adresu prijavazaposao@lonia.hr ili poštom na adresu:

LONIA TRGOVINA d.o.o.
Kolodvorska 19
44320 Kutina

 

 

NAPOMENA: 

Uz Vaš pristanak da se Vaši podatci koriste u svrhu ispitivanja prijava za posao i davanja odgovora ispitaniku, a isti nam možete dati kontaktirajući mail: kadrovska@lonia.hr, sve Vaše zamolbe i životopisi biti će pohranjeni u bazu podataka za eventualne buduće potrebe te vam jamčimo potpunu sigurnost i privatnost vaših podataka.

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Prijavi se i postani dio Lonia tima!
 
 

Otvorena radna mjesta

Otvorena radna mjesta

ZAPOŠLJAVAMO

  • PRODAVAČE

Grad Zagreb

Zagrebačka županija

Sisačko-moslavačka županija

Bjelovarska županija

Brodsko-posavska županija

Koprivničko-križevačka županija

  • POSLOVOĐE

Grad Zagreb

Zagrebačka županija

Sisačko-moslavačka županija

Bjelovarska županija

Brodsko-posavska županija

Koprivničko-križevačka županija

  • MESARE

Sisačko-moslavačka županija

Otvorena radna mjesta
 
 
Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje

Lonia trgovina d.o.o. najveće je trgovačko poduzeće na području Sisačko - moslavačke županije, te važan privredni i društveni čimbenik lokalne zajednice. S obzirom na svoju ulogu u društvu, sastavni dio naše poslovne politike jest razvoj koncepta društveno odgovornog poslovanja, odnosno odgovornosti poduzeća za vlastiti utjecaj na društvo.

Osim kvalitetom usluge i proizvoda, Lonia je status društveno odgovorne kompanije stekla izgradnjom dugogodišnjih kvalitetnih odnosa sa svojim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima.

Društvena odgovornost

Prema zaposlenicima

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je veliki broj naših djelatnika upravo u Loniji proveo svoj cijeli radni vijek i da svake godine imamo veliki broj jubilarnih nagrada za vjerne suradnike.

Raznim internim radionicama i vanjskim seminarima potičemo edukaciju, razvoj i napredak zaposlenika, nagrađujemo trud i inovativnost, brinemo o pravima zaposlenika i nastojimo izbjeći nanošenje bilo kakve nepravde, bilo kojem od suradnika.

Društvena odgovornost

Prema investitorima

Zahvalni smo svim svojim poslovnim partnerima koji nam pomogli da danas budemo tu gdje jesmo! Nije bilo uvijek lako, ali posljednjih godina pozicionirali smo se u ekonomskom i financijskom društvu kao vrlo kvalitetan i pouzdan partner, koji svake godine ostvaruje rast i pozitivne rezultate. Opravdali smo ukazano nam povjerenje, te se nadamo uspješnoj suradnji i ubuduće.

Društvena odgovornost

Prema zajednici

Svjesni izuzetne odgovornosti prema svim članovima društva, nastojimo svojim aktivnostima izgraditi povjerenje i poticati promjene, poslovati transparentno te izgraditi reputaciju koja će biti dostojna svoje zajednice.

Društvena odgovornost

Donacije i sponzorstva

Donacijama i sponzorstvima rado sudjelujemo u aktivnostima raznih lokalnih udruga, kulturno-umjetničkih društava i sportskih klubova, vatrogasnih postrojbi i organizacijama svih lokalnih manifestacija.

Ponosni smo dugogodišnji sponzor ženskog rukometnog kluba Lonia iz Kutine, a osobito rado se odazivamo na pozive iz organizacija koje brinu o očuvanju kulturne tradicije i lokalnih običaja.

U suradnji s kutinskim ogrankom UDVDR pomažemo u humanitarnim aktivnostima, te u okvirima svojih mogućnosti, nastojimo pozitivno odgovoriti na svaki upit i zamolbu.