Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje

Lonia trgovina d.o.o. najveće je trgovačko poduzeće na području Sisačko - moslavačke županije, te važan privredni i društveni čimbenik lokalne zajednice. S obzirom na svoju ulogu u društvu, sastavni dio naše poslovne politike jest razvoj koncepta društveno odgovornog poslovanja, odnosno odgovornosti poduzeća za vlastiti utjecaj na društvo.

Osim kvalitetom usluge i proizvoda, Lonia je status društveno odgovorne kompanije stekla izgradnjom dugogodišnjih kvalitetnih odnosa sa svojim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima.

Društvena odgovornost

Prema zaposlenicima

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je veliki broj naših djelatnika upravo u Loniji proveo svoj cijeli radni vijek i da svake godine imamo veliki broj jubilarnih nagrada za vjerne suradnike.

Raznim internim radionicama i vanjskim seminarima potičemo edukaciju, razvoj i napredak zaposlenika, nagrađujemo trud i inovativnost, brinemo o pravima zaposlenika i nastojimo izbjeći nanošenje bilo kakve nepravde, bilo kojem od suradnika.

Društvena odgovornost

Prema investitorima

Zahvalni smo svim svojim poslovnim partnerima koji nam pomogli da danas budemo tu gdje jesmo! Nije bilo uvijek lako, ali posljednjih godina pozicionirali smo se u ekonomskom i financijskom društvu kao vrlo kvalitetan i pouzdan partner, koji svake godine ostvaruje rast i pozitivne rezultate. Opravdali smo ukazano nam povjerenje, te se nadamo uspješnoj suradnji i ubuduće.

Društvena odgovornost

Prema zajednici

Svjesni izuzetne odgovornosti prema svim članovima društva, nastojimo svojim aktivnostima izgraditi povjerenje i poticati promjene, poslovati transparentno te izgraditi reputaciju koja će biti dostojna svoje zajednice.

Društvena odgovornost

Donacije i sponzorstva

Donacijama i sponzorstvima rado sudjelujemo u aktivnostima raznih lokalnih udruga, kulturno-umjetničkih društava i sportskih klubova, vatrogasnih postrojbi i organizacijama svih lokalnih manifestacija.

Ponosni smo dugogodišnji sponzor ženskog rukometnog kluba Lonia iz Kutine, a osobito rado se odazivamo na pozive iz organizacija koje brinu o očuvanju kulturne tradicije i lokalnih običaja.

U suradnji s kutinskim ogrankom UDVDR pomažemo u humanitarnim aktivnostima, te u okvirima svojih mogućnosti, nastojimo pozitivno odgovoriti na svaki upit i zamolbu.