Dugo očekivano preuređenje Robne kuće u Kutini je završeno!

Objavljeno: 06. 11. 2020 - 1:33
Dugo očekivano preuređenje Robne kuće u Kutini je završeno!

KONAČNO! Dugo očekivano preuređenje Robne kuće u Kutini je završeno!

Cijeli objekt u kojem se nalazi i Uprava LONIA TRGOVINE d.o.o. je dobio novo, zanimljivo ruho, a samoposluga Lonia maksi u prizemlju uređena je po najvišim standardima!

Vrata samoposluge otvorila su se nestrpljivim kupcima jutros u 8h i sudeći prema prvim reakcijama, vlada opće oduševljenje! U nemogućnosti organizacije pravog svečanog otvorenja uz glazbu i veselicu, svoju sreću i veselje Robna kuća Kutina podijeliti će sa svojim kupcima kroz brojne aktivnosti i nagrade, sve do nedjelje 13.12.2020.!

Punih 5 tjedana nagrađujemo svaki račun od minimalno 88 kn s KUPONOM OD 10% POPUSTA pri idućoj kupnji, svaki račun od minimalno 111 kn još dodatno s kuponom za sudjelovanje u KOLU SREĆE i svakog 100-tog kupca sa super nagradama! Tu su još i darovi iznenađenja za najmlađe, za koje pripremamo i posjet Svetog Nikole čim stigne u Kutinu 

Osim najboljih cijena u gradu, očekuju vas i brojne promotivne pogodnosti i specijalne akcije osmišljene u suradnji s našim dobavljačima, odlična ponuda i cijene na odjelima sa svježim mesom, pekarskim proizvodima i voćem i povrćem. Slavlju se pridružuju i naši partneri u Robnoj kući Kutina, koji brojnim aktivnostima i popustima idućih tjedana također nagrađuju svoje kupce:

FASHION OUTLET daruje 70-80% popusta na odabrani asortiman i 50% na sportski, MANA moda nagrađuje s 20% popusta na žensku kolekciju odjeće, OFFERTISSIMA daruje 10% popusta i ceker, a PLANET OBUĆA i CENTRA pripremili su odlične ponude! Nakon što obavite kupnju i zavrtite kolo sreće, sjednite u Cafe bar Pepi i u miru popijte najdraže piće 

Vidimo se u Lonia maksi Robnoj kući Kutina!

 
 
  Novosti - Sve