Donacija Udruzi Osit

Objavljeno: 14. 09. 2018 - 9:52
Donacija Udruzi Osit

" SRCE KAO KUĆA"
Malo kada ostanemo bez teksta, ali danas je takav slučaj.
Ne možemo Vam riječima izraziti naše veselje, ponos, zadovoljstvo i sreću, koja bi dovoljno opisala naše osjećaje. Najbliži osjećaj je da nam je Božić ove godine došao puno ranije.
Naime, trgovački lanac LONIA (http://lonia.hr/), već godinama podržava humanitarne akcije i humanitarni rad, te donira proizvode iz svoje ponude upravu za tu svrhu. LONIA također usko surađuje sa Udrugom Smješak (http://www.smjesak.eu/), udruženjem koje se bavi pomoći socijalno ugroženoj djeci i odraslima. Upravo je njihova suradnja dovela do današnje donacije Udruzi OSIT Bjelovar. Naš rad putem društvenih mreža, pratili su i Lonia i Udruga Smješak, te su odlučili olakšati nam nabavku potrebnih stvari za naše radno-okupacijske aktivnosti. Udruga Smješak ima sjedište u Bosni i Hercegovini, ali djeluju i na području Hrvatske, Crne Gore i Srbije. Današnjim danom, možemo reći da smo započeli jednu međunarodnu suradnju, i da je ovo tek početak zajedničkih projekata.
Donacija se sastoji od cca 1 tone ( 1000 kg), robe široke potrošnje, ulja, brašna, šećera, kave, keksi, tijestenine, soli, musli, grickalica, smokija, kozmetičkih proizvoda, proizvoda za osobnu higijenu ....ma ne znamo čega nema, sutra otvaramo i sortiramo.
Zahvaljujemo se trgovačkoj kući LONIA d.d. iz Kutine, Obitelji Jaram na trudu , vremenu i prepoznavanju naših potreba.
Zahvaljujemo se i Udruzi SMJEŠAK, koja nam je proizvode sakupila, organizirala sakupljanje i dostavila sve to na našu adresu. Prekrasni ljudi, sa najvećim srcem koje smo susreli, jer nesebično humanitarno rade i pomažu, bez obzira na vjeroispovjest i nacionalnost...
Drago nam je da su i jedni i drugi prepoznali naš rad i trud i olakšali nam buduće dane!!!

Izvor: https://www.facebook.com/mro.klubbilogora/posts/1926229480757199?comment_id=1926552580724889¬if_id=1536845026273481¬if_t=feed_comment

  Novosti - Sve