Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu

Objavljeno: 02. 03. 2020 - 9:12
Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu

Trgovački lanac Lonia iz Kutine jučer je postao novi vlasnik Sloge podravske trgovine. Na održanoj skupštini konstituirani su novi Nadzorni odbor i Uprava društva, a Sloga je time postala jedna od članica Grupe Lonia koju čine tvrtke Lonia d.d. (maloprodaja, veleprodaja), Spuga-k d.o.o. (vinarstvo) i Gradska pekara d.o.o.(pekarstvo).

Ovom akvizicijom Lonia je postala bogatija za novu djelatnost – mlinarstvo, povećala je ukupan broj prodajnih mjesta na više od 315 i time dodatno učvrstila svoju poziciju među TOP 10 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. 

Lonia je jedan od najvećih trgovaca na području Sisačko-moslavačke županije i jedna je od osnivačica trgovačkog udruženja Ultra gros. Sa svojim 65-godišnjim iskustvom u maloprodaji i to prvenstveno u malim formatima, zasigurno neće razočarati Slogine Kupce, već ubrzo donijeti veći broj medijski popraćenih promotivnih aktivnosti, akcijskih artikala, raznih popusta i nagradnih igara. 

Za Slogine dosadašnje djelatnike i sve poslovne partnere ništa se neće promijeniti u operativnom poslovanju, osim što ih ovom prilikom nova Uprava Sloge sve srdačno pozdravlja, a Lonia želi toplu dobrodošlicu novim djelatnicima u svoju veliku trgovačku obitelj.

Izvor: https://www.glaspodravine.hr/lonia-preuzela-slogu-podravsku-trgovinu/

  Mediji o nama - Sve