Gradska pekara – OKUS SVJEŽEG KRUHA!

Gradska pekara – OKUS SVJEŽEG KRUHA!

Sinonim za tradiciju i kvalitetu svježe pečenog kruha  i ostalih pekarskih proizvoda u regiji.

Gradska pekara d.o.o. članica je obitelji Grupe Lonia, zaslužna za svakodnevnu ponudu svježih pekarskih specijaliteta u Lonia prodavaonicama.

Prije točno 20 godina, tadašnja Spuga-K  d.o.o. odlučila se upustiti u proizvodnju jedne od najstarijih pripremanih namirnica.

Tijekom proteklih godina, tvrtka se spremno prilagođavala brzim promjenama na tržištu, tehnološki modernizirala i mijenjala u skladu s trendovima i željama vjernih potrošača.

No, ono najvažnije je zadržala:

tradicionalni pristup u pripremi proizvoda od najboljih sastojaka provjerenih domaćih dobavljača.

Odluka o pokretanju pekarske proizvodnje pokazala se ispravnom, a na ozbiljne namjere upućuje investicijska kupovina Bjelovarske Gradske pekare d.o.o., u prosincu 2013.godine.

Od 01.01.2018. godine Spuga-K i Gradska pekara posluju pod jednim imenom:

Gradska pekara d.o.o.

u dva moderna proizvodna pogona (Bjelovar, Kutina) iz kojih svježe pečeni proizvodi svakodnevno stižu u Lonia prodavaonice, kako bi na vrijeme bili dostupni na našim policama.

Usprkos suvremenoj tehnologiji, proizvodi su i danas zadržali mirise i okuse koje pamtimo iz djetinjstva, iz domova naših baka i djedova.

Za sve što smo postigli zaslužna je samo jedna misao, a to je iskrena strast prema pekarstvu.

Ponosni smo i čast nam je što smo dobili mogućnost njegovati i razvijati brend Gradske pekare, te se nadamo da ćemo vrhunskom kvalitetom proizvoda opravdati povjerenje vjernih potrošača.

Kvaliteta

Put od pažljivo izabranih sastojaka sastojaka do svježe pečenog vrhunskog proizvoda dugotrajan je proces.  Da bi svi naši proizvodi bili odlične kvalitete, veliku pozornost pridajemo svim fazama proizvodnje, a posebno procesu pečenja koji mora biti savršen.

Visoka kvaliteta proizvoda uz predan trud naših vrijednih pekara rezultat je i uvođenja sustava kontrole sigurnosti hrane. S ciljem ostvarenja visoke kvalitete i zdravstvene ispravnosti proizvoda uveden je sustav HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) koji predstavlja sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije.

  Pekarstvo - Sve