PEKARSTVO

Gradska pekara – OKUS SVJEŽEG KRUHA!

Gradska pekara – OKUS SVJEŽEG KRUHA!

Sinonim za tradiciju i kvalitetu svježe pečenog kruha  i ostalih pekarskih proizvoda u regiji.

Gradska pekara d.o.o. članica je obitelji Grupe Lonia, zaslužna za svakodnevnu ponudu svježih pekarskih specijaliteta u Lonia prodavaonicama.

Prije točno 20 godina, tadašnja Spuga-K  d.o.o. odlučila se upustiti u proizvodnju jedne od najstarijih pripremanih namirnica.

Tijekom proteklih godina, tvrtka se spremno prilagođavala brzim promjenama na tržištu, tehnološki modernizirala i mijenjala u skladu s trendovima i željama vjernih potrošača.

No, ono najvažnije je zadržala:

tradicionalni pristup u pripremi proizvoda od najboljih sastojaka provjerenih domaćih dobavljača.

Odluka o pokretanju pekarske proizvodnje pokazala se ispravnom, a na ozbiljne namjere upućuje investicijska kupovina Bjelovarske Gradske pekare d.o.o., u prosincu 2013.godine.

Od 01.01.2018. godine Spuga-K i Gradska pekara posluju pod jednim imenom:

Gradska pekara d.o.o.

u dva moderna proizvodna pogona (Bjelovar, Kutina) iz kojih svježe pečeni proizvodi svakodnevno stižu u Lonia prodavaonice, kako bi na vrijeme bili dostupni na našim policama.

Usprkos suvremenoj tehnologiji, proizvodi su i danas zadržali mirise i okuse koje pamtimo iz djetinjstva, iz domova naših baka i djedova.

Za sve što smo postigli zaslužna je samo jedna misao, a to je iskrena strast prema pekarstvu.

Ponosni smo i čast nam je što smo dobili mogućnost njegovati i razvijati brend Gradske pekare, te se nadamo da ćemo vrhunskom kvalitetom proizvoda opravdati povjerenje vjernih potrošača.

Kvaliteta

Put od pažljivo izabranih sastojaka sastojaka do svježe pečenog vrhunskog proizvoda dugotrajan je proces.  Da bi svi naši proizvodi bili odlične kvalitete, veliku pozornost pridajemo svim fazama proizvodnje, a posebno procesu pečenja koji mora biti savršen.

Visoka kvaliteta proizvoda uz predan trud naših vrijednih pekara rezultat je i uvođenja sustava kontrole sigurnosti hrane. S ciljem ostvarenja visoke kvalitete i zdravstvene ispravnosti proizvoda uveden je sustav HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) koji predstavlja sustav kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije.

 

Naše pekarnice

Pekarnice Gradske pekare dio su bjelovarskog gradskog života, na već poznatim adresama:

  • Šetalište I. Lebovića bb, Bjelovar
  • P. Preradovića 4, Bjelovar
  • Franjevačka bb, Bjelovar
 

Slasne novosti

Svježina pekarskih proizvoda je jako važna većini kupaca koji vole konzumirati svježi proizvod svakodnevno.

Gradska pekara uvela je u ponudu i dnevni kruh jer ništa ne miriše bolje od svježe pečenog kruha!

Pečeno u prodavaonici ili netom pristiglo iz pekare, garancija je za zadovoljstvo kupaca.

 A kako bi proizvodi još dulje zadržali svježinu, ponuda je upotpunjena i pakiranim kruhom i pecivima.

 

 

NOVO U ASORTIMANU GRADSKE PEKARE: KRUH I PECIVO SA CHIA SJEMENKAMA!

 

Chia sjemenka, poznata supernamirnica bogata omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, vitaminima A i C, proteinima, vlaknima, mineralima i antioksidansima, zbog svog je iznimnog nutritivnog sastava, zauzela vodeće mjesto u zdravoj prehrani i nezaobilazan je sastojak brojnih redukcijskih dijeta.

Ova sve popularnija sjemenka nije neka "modna novost" nego hrana koja se koristi već tisućama godina, a naročito je poznata u prehrani drevnih Asteka i Maja.

Chia pospješuje rad crijeva, povoljno djeluje na crijevnu mikrofloru i olakšava konzumaciju kruha osobama koje imaju teškoće s probavom ugljikohidrata.

 

Stoga smo i mi u Gradskoj pekari, proizveli svoj "super kruh" sa super sjemenkama, koji osim chie sadrži i lan, zob, raž, ječam, kukuruz, te prženi luk.

Brižno smišljena kombinacija svih vrijednih sastojaka rezultirala je vrlo ukusnim i hranjivim dnevno svježim pekarskim proizvodom u koji ćete se zaljubiti na prvo kušanje!

 

Proizvod je dostupan u svim Lonijinim prodavaonicama.

Slasne novosti
 

 

Asortiman pekarskih proizvoda

Asortiman pekarskih proizvoda

U bogatoj ponudi asortimana Gradske pekare svatko će naći nešto za sebe. Kruh bijeli, polubijeli, crni, miješani, raženi, kukuruzni ili sa raznim sjemenkama, kruh iz kalupa ili kruh manji ili veći, peciva slana ili sa sjemenkama, peciva slatka, peciva punjena, peciva raznih oblika i okusa, lisnata tijesta punjena raznim okusima u slatkoj ili slanoj verziji, samo su dio uvijek svježeg asortimana Gradske pekare.

KRUH

PECIVA