Lonia d.o.o.

Lonia d.o.o.

LONIA TRGOVINA d.o.o.

Lonia trgovina d.o.o. iz Kutine, jedna je od 23 članica udruženja hrvatskih trgovačkih kuća Ultra gros d.o.o. i najveća trgovačka kuća na području Sisačko – moslavačke županije.

Priča o tvrtci započela je još 1954.g. Tadašnja „Opskrba“, registrirana za djelatnost trgovine na veliko i malo, pokrenula je dugogodišnju tradiciju trgovačke struke na području grada Kutine. Smještena u srcu Lonjskog polja, tijekom više od šest desetljeća, tvrtka je prolazeći kroz brojne organizacijske i strukturne promjene, mijenjala i svoj naziv. Tako će jednoj generaciji biti poznata pod imenom „Garić“, drugoj kao „Slavija“, a posljednjih 30 godina (od 1992.) stanovnici Sisačko-moslavačke županije navikli su da ih u svakodnevnim kupnjama prati uslužno osoblje Lonie.

Ozbiljnost i veličinu trgovačkog poduzeća Lonia potvrđuju investicijske kupovine Bjelovarske Gradske pekare d.o.o., u prosincu 2013.g., preuzimanje poslovanja četrdesetak Dioninih prodavaonica u Zagrebu 2014.g. te posljednja akvizicija koja se dogodila u prosincu 2019.g. Preuzimanjem Sloge podravske trgovine d.o.o. trgovačka mreža povećala se za dodatnih 70 prodavaonica te proširila na područje Koprivničko-križevačke županije.

Početkom lipnja 2022.g. Lonia trgovina postala je dio Studenac marketa, trgovačkog lanca s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj (više od 1 000) te više od 5 500 zaposlenika.

Vama smo na usluzi u 300 prodavaonica različitih formata u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj županiji i Koprivničko-križevačkoj županiji.

 
 
 

Prijavi se i postani dio Lonia i Studenac tima!

Prijavi se i postani dio Lonia i Studenac tima!

PRIJAVITE SE ZA POSAO U LONIA TRGOVINI I PRIDRUŽITE SE USPJEŠNOM STUDENAC TIMU!

Svoj životopis nam možete poslati na e-mail adresu prijavazaposao@lonia.hr ili nas kontaktirati na broj mobitela 091 282 0056!

 

Zašto baš Lonia trgovina?

Zato jer se nalazimo tu, u vašem susjedstvu, a naš broj prodavaonica kontinuirano raste.

Kao jedna od najvećih trgovačkih tvrtki na području Sisačko-moslavačke županije, sustavno razvijamo svoje poslovanje i širimo mrežu maloprodajnih objekata u središnjoj Hrvatskoj, njegujući pritom partnerski odnos s našim kupcima i zaposlenicima.

Od lipnja 2022. godine postali smo dio prodajne mreže Studenca, jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, a preuzimanjem Lonie, Studenac je prešao brojku od 1000 prodavaonica u 16 hrvatskih županija i Gradu Zagrebu te trenutačno zapošljava više od 5500 ljudi. Nakon procesa integracije Lonijinih prodajnih mjesta u sljedećih nekoliko mjeseci, sve prodavaonice postat će dio Studenac mreže.

 

Što nudimo?

Mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja

Sigurna i redovita primanja
Plaćene dodatke za rad nedjeljom i praznikom
Plaćene troškove javnog prijevoza
Bonus za realiziranu preporuku kandidata
Rad u ambicioznom profesionalnom timu i poticajnoj radnoj okolini
Mogućnost napredovanja i ostvarivanja stimulacije
Božićnicu, Uskrsnicu, dar za djecu te jubilarne i brojne druge nagrade za trud i lojalnost

 

Zašto baš Vi?

Jer ste trgovac, vozač, mesar, skladištar, umirovljenik ili student koji si želi osigurati sigurni prihod.

Bez obzira o kojem poslu i profilu se radi, cijenit ćemo Vašu upornost, pouzdanost i timski rad, a dodatno nagraditi Vaše kreativne sklonosti, preuzimanje inicijative i samostalnost.

Zato jer želimo biti još bolji i pružiti kupcima najbolju uslugu, pozivamo Vas da nam se pridružite i svojim vještinama pridonesete zajedničkom uspjehu!

Otvorena radna mjesta možete pogledati OVDJE

 

NAPOMENA: 

Uz Vaš pristanak da se Vaši podatci koriste u svrhu ispitivanja prijava za posao i davanja odgovora ispitaniku, a isti nam možete dati kontaktirajući mail: kadrovska@lonia.hr, sve Vaše zamolbe i životopisi biti će pohranjeni u bazu podataka za eventualne buduće potrebe te vam jamčimo potpunu sigurnost i privatnost vaših podataka.

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Prijavi se i postani dio Lonia i Studenac tima!
 
 

Otvorena radna mjesta

ZAPOŠLJAVAMO:

Zagreb, Dugo Selo, Vugrovec, Odra, Gornji Dragonožec, Đurđekovec, Kutina, Sisak, Popovača, Novska, Lekenik, Križ, Novoselec, Garešnica, Goričica, Koprivnica, Jalševec Nartski, Brckovljani, Glina, Topusko, Donji Viduševac, Sveta Helena, Međurača, Novigrad Podravski, Mali Bukovec, Gola, Starigrad Podravski, Velika Mučna, Rasinja, Rogoža, Velika Ludina, Garešnički Brestovac, Donja Gračenica, Gornja Gračenica, Stružec, Banova Jaruga, Nova Subocka, Jasenovac, Okoli

 

Popovača, Kutina, Novska, Velika Ludina

Otvorena radna mjesta Otvorena radna mjesta
 
 
Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje

Lonia trgovina d.o.o. najveće je trgovačko poduzeće na području Sisačko - moslavačke županije, te važan privredni i društveni čimbenik lokalne zajednice. S obzirom na svoju ulogu u društvu, sastavni dio naše poslovne politike jest razvoj koncepta društveno odgovornog poslovanja, odnosno odgovornosti poduzeća za vlastiti utjecaj na društvo.

Osim kvalitetom usluge i proizvoda, Lonia je status društveno odgovorne kompanije stekla izgradnjom dugogodišnjih kvalitetnih odnosa sa svojim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima.

Društvena odgovornost

Prema zaposlenicima

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je veliki broj naših djelatnika upravo u Loniji proveo svoj cijeli radni vijek i da svake godine imamo veliki broj jubilarnih nagrada za vjerne suradnike.

Raznim internim radionicama i vanjskim seminarima potičemo edukaciju, razvoj i napredak zaposlenika, nagrađujemo trud i inovativnost, brinemo o pravima zaposlenika i nastojimo izbjeći nanošenje bilo kakve nepravde, bilo kojem od suradnika.

Društvena odgovornost

Prema investitorima

Zahvalni smo svim svojim poslovnim partnerima koji nam pomogli da danas budemo tu gdje jesmo! Nije bilo uvijek lako, ali posljednjih godina pozicionirali smo se u ekonomskom i financijskom društvu kao vrlo kvalitetan i pouzdan partner, koji svake godine ostvaruje rast i pozitivne rezultate. Opravdali smo ukazano nam povjerenje, te se nadamo uspješnoj suradnji i ubuduće.

Društvena odgovornost

Prema zajednici

Svjesni izuzetne odgovornosti prema svim članovima društva, nastojimo svojim aktivnostima izgraditi povjerenje i poticati promjene, poslovati transparentno te izgraditi reputaciju koja će biti dostojna svoje zajednice.

Društvena odgovornost

Donacije i sponzorstva

Donacijama i sponzorstvima rado sudjelujemo u aktivnostima raznih lokalnih udruga, kulturno-umjetničkih društava i sportskih klubova, vatrogasnih postrojbi i organizacijama svih lokalnih manifestacija.

Ponosni smo dugogodišnji sponzor ženskog rukometnog kluba Lonia iz Kutine, a osobito rado se odazivamo na pozive iz organizacija koje brinu o očuvanju kulturne tradicije i lokalnih običaja.

U suradnji s kutinskim ogrankom UDVDR pomažemo u humanitarnim aktivnostima, te u okvirima svojih mogućnosti, nastojimo pozitivno odgovoriti na svaki upit i zamolbu.