Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu d.o.o. i Podravski mlin d.o.o.

Objavljeno: 02. 03. 2020 - 9:17
Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu d.o.o. i Podravski mlin d.o.o.

Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu d.o.o. i Podravski mlin d.o.o.

Trgovački lanac Lonia iz Kutine u srijedu 11. prosinca 2019.g. postao je novi vlasnik Sloge podravske trgovine d.o.o. iz Đurđevca i Podravskog mlina d.o.o. iz Podravskih Sesveta. Na održanoj skupštini konstituirani su novi Nadzorni odbor i Uprava društva, a Sloga i Podravski mlin su time postali članice Grupe Lonia koju čine tvrtke Lonia d.d. (maloprodaja, veleprodaja), Spuga-k d.o.o. (vinarstvo) i Gradska pekara d.o.o.(pekarstvo). Sloga podravska trgovina d.o.o. će i nakon promjene vlasništva poslovati pod istim nazivom.

Ovom akvizicijom Lonia je postala bogatija za novu djelatnost - mlinarstvo, povećala je ukupan broj prodajnih mjesta na više od 310 i time dodatno učvrstila svoju poziciju među TOP 10 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Lonia je jedan od najvećih trgovaca na području Sisačko-moslavačke županije i jedna je od osnivačica trgovačkog udruženja Ultra gros. Sa svojim 65-godišnjim iskustvom u maloprodaji i to prvenstveno u malim formatima, zasigurno neće razočarati Slogine Kupce, već ubrzo donijeti veći broj medijski popraćenih promotivnih aktivnosti, akcijskih artikala, raznih popusta i nagradnih igara. Za zaposlenike Sloge i Podravskog mlina ova akvizicija donosi pozitivne promjene jer im je već idućeg dana nakon preuzimanja, isplaćena božićnica u vrijednosti 1.500,00 kn, kolika je isplaćena i svim ostalim zaposlenicima Grupe Lonia.

  Novosti - Sve