Iskoristite aktualno sniženje u Lonia trgovinama

Objavljeno: 08. 08. 2018 - 9:03
Iskoristite aktualno sniženje u Lonia trgovinama

Vjerni kupci Lonie, ali i oni koji će to tek postati, od sada mogu svoju kupnju obaviti na još većem prodajnom prostoru. To ujedno za kupce znači još širi i veći asortiman ponuđenih proizvoda, kao i već prepoznatljive povoljne cijene proizvoda.  Lonia trgovine nude sve što je neophodno potrebno za svako kućanstvo – od mesnih prerađevina i delikatesa, vlastitih pekarskih proizvoda, iznimno raznolikog programa mješovite robe, alkoholnih i bezalkoholnih pića, proizvoda za ljepotu i njegu, pa sve do sredstava za čišćenje i ostalih kućnih potrepština.

U trgovinama u Dugom Selu, Novskoj i Petrinji trgovački lanac Lonia može se pohvaliti i dodatno opremljenim odjelom mesa gdje se uz proširenu ponudu svježeg mesa i proizvoda od mesa nalazi i mesnica s panjem za meso.

Tijekom mjeseca studenog kupce velikih Lonia trgovina očekuje i niz primamljivih prodajnih akcija, a poseban je naglasak na sniženju cijena od 10% za preko 400 artikala Ultra robne marke. Sniženje je aktualno do 30.11.2017.godine. Također, Lonia je u svim svojim velikim trgovinama trajno spustila cijene na svježem mesu, kruhu i mlijeku. 

Dođite i pridružite nam se!

Očekujemo vas na adresama naših velikih trgovina: 

Lonia Dugo Selo, Josipa Zorića 80
Lonia Garešnica, Kolodvorska 1
Lonia Novska, Trg Đure Szabe 2
Lonia Petrinja, Josipa Nemeca 19
Lonia Sisak, Marijana Cvetkovića 12

Više informacija potražite na www.lonia.hr i na FB stranici Lonie.

Kupnja za čas, uvijek uz Vas! Lonia

link: 24sata.hr

  Mediji o nama - Sve